Pandora (1951) | FilmTV.it fascino di pandora cupcake

Pandora

  • Pandora and the Flying Dutchman

  • Gran Bretagna,
  • Genere: Drammatico
  • durata 119'

Regia di Albert Lewin

Con James Mason, Ava Gardner, Nigel Patrick, Sheila Sim, Harold Warrender, Mario Cabré Vedi cast completo

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Trama

La bella gdbfooto. pandora charms till saluPandora non è affatto interessata ai suoi numerosi pretendenti. Poi un giorno conosce Stephen, se ne innamora e accetta di sposarlo. Ma quando in mare appare un misterioso panfilo, la ragazza sente di doverlo raggiungerlo a nuoto. L'imbarcazione è di proprietà di un aristocratico verso il quale sente una forte attrazione, ma lui la respinge. L'uomo è l'"Olandese Volante" che, avendo ucciso la moglie innocente, da trecento anni vaga disperato sul mare...

Note

Grazie alla presenza di un James Mason in stato di grazia, il film ottiene un suo tocco distintivo. Meno incisiva la bellissima Ava Gardner, comunque dotata del fascino giusto per interpretare Pandora. Ottima la fotografia di Jack Cardiff.

Commenti (1) vedi tutti

  • Un bel film: non c'è che dire. Mi dispiace che la Gardner sia uscita ammaccata dal pessimo doppiaggio. Per apprezzare la sua interpretazione, a mio parere ottima, bisognerebbe vedere il film in lingua originale.

    commento di mapy09
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angelina di angelina
8 stelle

"According to the legend,the Flying Dutchman was condemned to wander the seas eternally,unless he could find a woman who loved him enough to die for him." "Secondo la leggenda,l'Olandese Volante fu condannato a vagare per i mari in eterno finchè non avesse trovato una donna che lo avesse amato al punto di morire per lui." Costa mediterranea della Spagna,1930. Alcuni pescatori di Porto... leggi tutto

5 recensioni positive

Recensioni

La recensione più votata delle negative

chribio1 di chribio1
4 stelle

film mix di drammaticita',avventura,amore ma che non va da nessuna parte.voto.5. leggi tutto

1 recensioni negative

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Tuesday, September 6, 2011

Starring Rolls Cafe: Butterfinger Cupcakes Recipe

     The Butterfinger Cupcake is another one of Disney's genius inventions! Rich chocolate cake is topped with whipped vanilla buttercream, then coated with a layer of chocolate-coating that has been dusted with crushed Butterfinger Candy Bars. And as if that wasn't good enough, they added a surprise inside. Buried deep within the cupcake you will find a sweet fudge filling that is just waiting for you to bite into it. This scrumptious treat will definitely satisfy any chocolate monster.



Starring Rolls Cafe: Butterfinger Cupcakes
*makes 10-12 jumbo cupcakes


INGREDIENTS

Cupcakes:
1 standard Chocolate Fudge or Devil's Food Cake Mix
3 eggs
water
vegetable oil
cupcake liners


Fudge Filling:
1 tub pre-made Chocolate Fudge Frosting
1 pastry bag or gallon-size freezer bag


Buttercream Icing:
1 stick butter, softened to room temperature
1 cup Crisco Vegetable Shortening
2 teaspoons vanilla extract
4 cups powdered sugar
2 - 4 tablespoons milk
1 pastry bag or gallon-size freezer bag


Chocolate Coating:
16 ounces chocolate chips
1 tablespoon vegetable oil


Butterfinger Topping:
5 - 6 (full-size) Butterfinger Bars, finely crushed


DIRECTIONS:

STEP 1: Mix cake batter according to package directions*. Spoon batter into a paper-lined, jumbo-size cupcake or muffin pan**. Bake 18-20 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Remove from oven and let cool at least 5-6 hours.

*The cupcakes can be made the day prior then cooled overnight. **For smaller cupcakes, use a standard-size cupcake pan and bake according to time indicated on cake mix package. This method will yield about 24 standard-size cupcakes.


STEP 2: After the cupcakes have cooled, take a sharp knife and cut out a 1-inch deep, 1-inch diameter circle out of the center of each cupcake. Carefully remove the center plug with the help of a large spoon. Save the plugs you removed for later.


STEP 3: Scoop the pre-made (store-bought) fudge frosting into a gallon-size freezer bag. Cut off the tip. Squeeze the frosting into the hole you previously cut out of each cupcake. Fill it up to just above the rim. Take the plug and replace it on top of the hole, inverted so that the peak is now facing upwards. Repeat this for all cupcakes and set aside.


STEP 4: Make the Buttercream Icing. Place the softened butter, Crisco and vanilla extract in a large mixing bowl and beat until creamy. Add in the powdered sugar, 1 cup at a time, mixing well after each. After all 4 cups have been blended well, add in the 2 - 4 tablespoons milk. Beat again until the icing is a whipped, spreadable consistency.


STEP 5: Scoop the buttercream icing into a gallon-size freezer bag and cut off the tip. Squeeze the icing in a spiral pattern around the peak of each cupcake until completely covered. Take a small spatula or butterknife and spread the icing until somewhat smooth. Repeat for all cupcakes then set aside.


STEP 6: Place 5-6 Butterfinger Bars in a food processor and process until finely ground. If you do not have a food processor, you can place the candy bars in a gallon-size freezer bag and crush using a rolling pin or back of a skillet. Do this until finely crushed. Pour the crumbs onto a large platter or bowl and set aside.


STEP 7: Place the 16 ounces of chocolate chips and 1 tablespoon of vegetable oil in a microwave-safe bowl. Heat at 50% power for 30 second increments until melted, stirring occasionally.


STEP 8: Using a large tablespoon, pour the melted chocolate over the top of the buttercream icing. Spread the chocolate using the back of the spoon until all of the white has been completely covered.


STEP 9: Immediately after coating with the melted chocolate, sprinkle the Butterfinger crumbs over the cupcake. The crumbs will stick to the melted chocolate.

STEP 10: Let cupcakes cool on counter or in refrigerator until chocolate shell has hardened.

Serve with a tall glass of cold milk and plenty of napkins!! :)




UPDATE!! You can now watch this recipe being made on The Disney Diner's YouTube Channel. Click below to watch:








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